BARNA POPULLORE

KETU DO TE GJENI NJE SERI VETISH KURUESE TE BARNAVE POPULLORE.KUJDES, JANE THJESHT KESHILLA DHE NJOHURI SHTESE,TE CILAT ABSOLUTISHT NUK DUHET TE ZEVENDESOJNE VIZITEN DHE KESHILLIMIN ME MJEKUN!

KAMOMILI, PERDORIMI,VETITE DHE PERGATITJA.








BLIRI,PERDORIMI DHE PERGATITJA









AGULICJA, PERDORIMI, PERGATITJA E SHURUPIT








ANEMIA,BARNAT DHE DIETA


No comments:

Post a Comment