Friday, November 2, 2012

DIETA E LIMONIT PER TU DOBESUAR.

DIETA E LIMONIT PER TU DOBESUAR.FUNKSIONON?
 MENUJA.

Dieta e limonit eshte ideuar nga doktoresha Martine Andre.Pati sukses te madh ne vitet e fundit pasi u perhap fjala se eshte nje nga dietat me te praktikuara nga aktore dhe modele,forma fizike e te cilave,natyrisht u ben zili te gjitha femrave.
Nga vete emri kuptohet se sekreti i suksesit te kesaj diete eshte limoni,me vetite e tij depurative.
Si funksionon?Ja se si mund te humbasim peshe:
Dieta e limonit parashikon qe gjate dites te pihen gota me pije te perbere nga:2 luge leng limoni,2 luge shurup aceri (panje,pema ne figure)dhe pak piper djeges.
Limonjte duhet te jene te fresket dhe jo koncetrat i gatshem.
Lengu pihet 30' para mengjesit  dhe si spuntino rreth ores 10 me pas ne oren 16.
Sipas disa opinioneve kjo diete eshte efikase qe diten e pare pasi te ben te humbasesh nga 500gr ne 1kg
Opinione te tjera jane kunder kesaj diete,pasi kjo e ul metabolizmin dhe shton kapacitetin e tij per te acumuluar lyrera.Gjithashtu dobesohet masa muskulore,pasi organizmi nuk mer ushqimet e nevojshem.
Duke pare keto pro dhe kunder po ju bashkangjit nje shembull te dietes me limonj.


SKEMA E MENYSE JAVORE PER DIETEN ME LIMONJ:


No comments:

Post a Comment